Η εταιρεία μας ευχαριστεί θερμά όλους τους πελάτες της και τους αναγνώστες για την στήριξη και υποστήριξη με κάθε τρόπο και σας παροτρύνει να βάλετε τις πραγματικές προτεραιότητες στη ζωή σας και στη ζωή όλων μας. Προστατέψτε είτε αυτή είναι η οικογένεια, είτε ο πελάτης μας, είτε είναι η ακίνητη και κινητή περιουσία μας, είτε η ίδια μας η ζωή!

Η δεκαπενταετή εμπειρία, μας δίνει το δικαίωμα να έχουμε άποψη και να εισχωρήσουμε στον χώρο σας με σεβασμό και επαγγελματισμό με μοναδικό σκοπό και στόχο την ΑΣΦΑΛΕΙΑ.
 
Κάθε κομμάτι των προσφορών μας δημιουργήθηκε έπειτα από μεγάλη μελέτη και τεράστια εμπειρία σε όλους τους χώρους. Οι προσφορές είναι ενδεικτικές και διαφοροποιούνται σε κάθε περίπτωση και ανάγκη του πελάτη, του χώρου και της προβλεπόμενης ασφάλειας.
 
Σε κάθε περίπτωση η επιλογή του εξοπλισμού γίνεται με βάση τις ανάγκες και τις απαιτήσεις που χρήζει ο χώρος και το κόστος. Πάντα με αξιόπιστα συστήματα από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές του χώρου με όλες τις πιστοποιήσεις από Ευρωπαϊκή και Αμερικανική Ένωση.
 
Οι υπηρεσίες που παρέχουμε είναι άμεσες. Το 24ωρο κέντρο λήψεων σημάτων αγρυπνεί για την άμεση και αποτελεσματική ειδοποίηση του πελάτη, της αστυνομίας, της πυροσβεστικής, και κάθε προσώπου που κατ’ επιλογήν μας θα ειδοποιηθεί αν συμβεί οτιδήποτε από εξωτερικό κίνδυνο η ακόμα και από χειρισμό. Η 24ωρη επέμβαση θα βρεθεί στον χώρο σας όταν χρειαστεί είτε από σας είτε από το σύστημα ασφαλείας. Η άμεση τεχνική υποστήριξη θα δώσει λύση σε κάθε πρόβλημα που υπήρχε ή θα υπάρξει .Οι τιμές είναι πραγματικά ανταγωνιστικές και πραγματικές. Η δική μας φιλοσοφία; Προσφορά και από άλλες εταιρείες ως απόδειξη όχι μονό των τιμών αλλά σημαντικότερα του εξοπλισμού, της άμεσης επέμβασης σε κάθε περιστατικό και την άμεση επαφή με τον πελάτη.

 

Εκ μέρους της LION SECURITY

Λέκκας Παναγιώτης

Ανώνυμη και Κριεζώτου

Κάρυστος, Εύβοια, T.K. 340 01

22240-26450

698-1197541

info@lionsec.gr

lekkassa@hotmail.gr